Matematik

differentialregningen

02. november 2014 af 1234567890987654321q (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal differentiere funktionen: C(t)=(900000*1,031^t) / (t+38).

den første halvdel giver vel: 900000t*1,031^t-1. men efter det sidder jeg fast.


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. november 2014 af mathon

            C(t)=\frac{9\cdot 10^5\cdot 1,031^{t}}{(t+38)}

            C{\, }'(t)=9\cdot 10^5\cdot \left [ \frac{\ln(1,031)\cdot 1,031^{t}\cdot (t+38)-1,031^t\cdot 1}{\left ( t+38 \right )^2} \right ]


Skriv et svar til: differentialregningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.