Matematik

Gør 20% 50% større

02. november 2014 af Layl (Slettet) - Niveau: A-niveau
Gør følgende procenttal 50% større
A: 20%
Hvordan gør man det større??

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2014 af Koburg58 (Slettet)

Benyt, at 20 % = 0,20

Gør så 0,20 50 % større


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2014 af SuneChr

20% = 1/5
50% = 1/2
Vi skal da gøre 1/5        1/2 gange større plus 1/5 
Vi får da
1/5 + 1/2·1/5 = 2/10 + 1/10 = 3/10 = ...... %
 


Skriv et svar til: Gør 20% 50% større

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.