Matematik

lidt hjælp til de her matematik opgaver tak

02. november 2014 af ayelmao (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Opg. 303 

Et redskabsskur skal være 16 m2 og have form som et rektangel eller et kvadrat. 

a)Lav en tabel og en graf, der viser sammenhængen mellem de mulige sidelængder. 

b) Opstil en funktion, der viser sammenhængen. 

Opg. 304 

Mellem de variable x : vægt af oksesteg (kg) og y : pris (kr.) 

er der følgende sammenhæng (en ligefrem proportionalitet) y = 150·x 

a) Bestem y, når x=3.2 

b) Bestem x, når y = 212 

c) Tegn grafen for sammenhængen. 

d) Indtegn og check resultaterne af a) og b) 

e) Hvad er betydningen af 150 i ligningen y=150*x 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opg 303: Arealet af et rektangel er lig med produktet af sidernes længder.

Opg 304: a) Indsæt x = 3,2 og beregn y
                b) Løs ligningen y = 212


Skriv et svar til: lidt hjælp til de her matematik opgaver tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.