Fysik

Dyse/diffusor

02. november 2014 af yamaharacing (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan regner jeg disse opgaver?


Svar #1
02. november 2014 af yamaharacing (Slettet)

Nummer 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Bernoullis ligning:

p1 + ½ρ1v12 = p2 + ½ρ2v22  (hvor leddet med ρgz er udeladt)

Isolér v2.

Densiteterne kan du finde med idealgasliningen:

ρ = pM/(RT)

M for CO2 er 44,0095 g/mol = 44,0095*10-3 kg/mol


Svar #3
02. november 2014 af yamaharacing (Slettet)

#2

Jeg kan ikke få det til at passe. Udgangshastigheden skal være 265 [m/s], og jeg får 362 [m/s]


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Jeg får også 362. Måske skal man regne opgaven på en anden måde?


Svar #5
02. november 2014 af yamaharacing (Slettet)

Noget med en isentrop proces?


Skriv et svar til: Dyse/diffusor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.