Matematik

Hjælp til matematisk funktioner

02. november 2014 af Palle130695 - Niveau: B-niveau

Hejsa

Jeg sidder med min næste matematik aflevering, hvor jeg er faldet over denne opgave herunder:

To linære funktioner f og g er givet ved

f(x) = 2x - 4 ,  x e [-3; 6]

g(x) = -x + 2 , x e [-2; 5[

Tegn graferne for f og g samt bestem de to funktioners værdimængde.

(Bemærk "e"`et er et matematisk "e", som også kan ligne lidt et trykket 3`tal)

Jeg håber nogle kan hjælpe med denne opgave, og komme med nogle melleregninger osv.

Jeg har været syg i en længere periode, så har ikke været i skole da dette blev gennemgået.

På forhånd tak :-)

Vedhæftet fil: matematikk.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2014 af mathon

             e\; \rightarrow \; \in


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2014 af mathon

Det er 8. klasses folkeskolematematik.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2014 af mathon

                                    V\! m(f) = \left [ -10;8 \right ]

                                    V\! m(g) = \left ] -3;4 \right ]


Skriv et svar til: Hjælp til matematisk funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.