Matematik

Definitionsmængden

05. november 2014 af Riverwer (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er definitionsmængden på denne ?

x² + (y + 989)² = 1000000


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2014 af PeterValberg

Bring ligningen til formen y = …

vurdér om, der værdier for x, der er "forbudt"
(fx kan du ikke uddrage kvadratroden af et negativt tal)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2014 af SuneChr

# 0
Hvis du bringer ligningen på formen
(x - 0)2 + (y - (- 989))2 = 10002
hvad ligner det så?


Skriv et svar til: Definitionsmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.