Matematik

lineær funktion

05. november 2014 af abdul4800 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan kan variablen x isoleres i ligningen y=ax+b.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2014 af PeterValberg

subtrahér b på begge sider 
dividér begge sider med a

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
05. november 2014 af abdul4800 (Slettet)

kan du komme med et ekspempel tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2014 af PeterValberg

y=ax+b

y{\color{Red} -b}=ax+b{\color{Red} -b}

\frac{y-b}{{\color{Red} a}}=\frac{ax}{{\color{Red} a}}

x=\frac{y-b}{a}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
05. november 2014 af abdul4800 (Slettet)

tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.