Matematik

9√+81√=

05. november 2014 af EC2511 - Niveau: 7. klasse

9√+81√=

HJÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2014 af PeterValberg

mener du:

\sqrt{9}+\sqrt{81}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2022 af hjælpmig1212

Kvadretroden af 9 er 

Kvadretroden af 81 er 9

Du siger 3+9=12


Skriv et svar til: 9√+81√=

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.