Matematik

y(t)=2

06. november 2014 af Sorteæble (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

y(t)=2

y(3)=2

I dette tilfælde hvilken værdi vil være t og hvilken y?

hvis vi nu har 2*y*y'(t)

Hvad skal så indsættes i hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man ser, at t = 3, y = 2 . y' er ikke oplyst her, men den kan sikkert beregnes via en differentialligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2014 af mathon

du har noteret to y-værdier men ingen y'-værdi.


Skriv et svar til: y(t)=2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.