Matematik

Bestem ligning

07. november 2014 af PortalKongen (Slettet) - Niveau: B-niveau

En linje går igennem punkterne (3;-2) og (7;8) Bestem en ligning for linjen


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2014 af mathon

                                  \begin{array} {|c|c|c|c|c|c|} x_1&y_1&x_2&y_2&a&b\\ \hline 3&-2&7&8&\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}&y_1-a\cdot x_1\\ \end{array}


Skriv et svar til: Bestem ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.