Kemi

Kemi hjælp!!

10. november 2014 af Kimhan12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Beregn stofmængden af 0,653g mangan(II)chlorid-vand (1/4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2014 af mathon

M(MnCl2*4H2O) = M(MnCl2H8O4) = sum({1,2,8,4}*{54.938,35.453,1.008,15.999}) g/mol = 197,904 g/mol

 stofmængden af 0,653g mangan(II)chlorid-vand (1/4):
.
                                                                         n=\frac{0,653\; g}{197,904\frac{g}{mol}}


Svar #2
10. november 2014 af Kimhan12 (Slettet)

molaremasse for chrom(III)sulfat?????


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2014 af mathon

M(Cr2(SO4)3) = M(Cr2S3O12) = sum({2,3,12}*{51.996,32.065,15.999}) g/mol = 392,175 g/mol


Skriv et svar til: Kemi hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.