Matematik

CAS værktøj i geogebra

12. november 2014 af Mia89s (Slettet) - Niveau: B-niveau
Jeg har geogebra4 - er CAS med i den udgave?
Hvis ja, er der så en der kan fortælle mig hvordan man åbner det i geogebra, jeg kan overhovedet ikke finde det

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2014 af Chrystine (Slettet)

Ja, CAS er med i GeoGebra4.

Hvis du er i tvivl, kan du downloade den nyeste version af GeoGebra. Den har CAS.

Gå op i menuen Vis og find CAS  (sådan er det i hvert fald i version 5).

Så kan du for eksempel skrive Beregn[x^2 = 4x]
og få løsningerne x=0 eller x=4.

Ellers prøv at kigge helt ude til højre i vinduesrammen om der er en lille pil. Klik på den. Vælg CAS.

Heldigvis er der mange gode ressourcer til at lære at bruge GeoGebra.
Prøv for eksempel http://wiki.geogebra.org
eller søg på GeoGebra kompendium

Og så leg lidt med programmet, så du bliver fortrolig med det.


Skriv et svar til: CAS værktøj i geogebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.