Fysik

Permittivitet porcelæn

15. november 2014 af graxy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvis man får oplyst at porcelæn = 6, og vaccympermittiviteten = 8,85*10^-12F/m. Hvordan finder man så permittiviteten for porcelæn? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2014 af OliverGlue (Slettet)

#0 Hvad får man oplyst om porcelæn?


Svar #2
15. november 2014 af graxy (Slettet)

#1

#0 Hvad får man oplyst om porcelæn?

Kun,at den er lig med 6


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2014 af OliverGlue (Slettet)

Der er følgende sammenhæng

\varepsilon = \varepsilon_{\text{r}} \varepsilon_0

hvor ε0 er vakuumpermittiviteten(med enheden farad / meter) og εr er den relative permittivitet(dimensionsløs=ingen enheder) for materialet(som kan antages at være lig med den værdi for porcelæn, du har fået oplyst), dv.s. facit er 

\epsilon=6\cdot8.85\times10^{-12}\mathrm{F/m=5.31\times10^{-11}\mathrm{F/m}}


Skriv et svar til: Permittivitet porcelæn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.