Matematik

Stanfunktionert

16. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Havde brug for hjælp til at løse denne opgave 6 som jeg har sværet ved 

opgave 6

file:///C:/Users/Nabila/Downloads/2stx121%20B%20(3).pdf

Plesse en eller anden hjælp mig med disse svær opgaver , som jeg har rigtige meget svært med at løse selv :((( igen opgave 6 file:///C:/Users/Nabila/Downloads/stx122%20B%20(1).pdf opgave 5 og 6 file:///C:/Users/Nabila/Downloads/stx123-MAT-B-07122012%20(1).pdf Jeg har siddet hele dagen med at forstår integrad regning ( men min lære har ikke lært på en måde hvor man kan selv regne det ud ) opgave 5 file:///C:/Users/Nabila/Downloads/2stx131%20B%20(2).pdf og igen opgave 5 file:///C:/Users/Nabila/Downloads/stx_133-MAT__B-06122013%20(1).pdf plesse help HELP :(

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2014 af Soeffi

Alle links er til din egen computers sti-system. Du skal linke til en webadresse (http:// ikke file:///C:/).


Svar #2
16. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

oh okay    opgave 6  http://uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/120615%20skriftelig%20opgavesaet%20mat%20b%20stx.pdf   opgave 6    http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/120815%20Mat%20B%20stx.ashx

Svar #3
16. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

opgave 5 0g 6 

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/121210%20stx123-MAT-B-07122012.ashx


Svar #4
16. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

opgave 5 

http://uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/Proever%20og%20eksamen/Opgavesaet/130529%20Matematik%20B%20stx%2029%20maj%202013.ashx


Svar #5
16. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

og den sidste som pdf 

opgave 5

http://uvm.dk/Uddannelser/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/131206%20MatB-stx-06122013.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

#4

\small \int (3x+2) dx = \frac{3}{2}x^2 + 2x + c

c ∈ R og er i dette tilfælde 1

gør prøve ved

\small \frac{d}{dx}\left (\frac{3}{2}x^2 + 2x + c \right ) = \frac{2\cdot 3}{2}x + 2 = ..


Svar #7
16. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

Jeg forstår den ikke rigtige ?

#6 
den sidste regningen :
hvis man regner den ud giver den 5 ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

\small \frac{d}{dx}\left (\frac{3}{2}x^2 + 2x + 1 \right ) = 2\cdot \frac{3}{2}x^{2-1} + 2 = \frac{6}{2}x^1 + 2 = 3x + 2


Svar #9
16. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

Jeg har stadigvæk ikke forstået den :( 

Hvilken formel skal man brug her ?
Er der noget særlige regler man skal brug eller ?


Skriv et svar til: Stanfunktionert

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.