Matematik

HJÆLP TIL ligebenet trekant

17. november 2014 af Elina1500 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, har brug for hjælp til dette spørgsmål:

Angiv sidelængder og vinkelmål for en ligebenet trekant med et areal på 32 000 m2. 

Tusind tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2014 af Soeffi

Kender du højden?


Svar #2
17. november 2014 af Elina1500 (Slettet)

Nej. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2014 af Lolwuutz (Slettet)

Du bliver nødt til at give nogle flere oplysninger før at det kan udregnes.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det er vist en opgave, hvor man selv skal finde på værdier for højden og grundliniens længder, så at arealet bliver lig med 32000 m2 .


Svar #5
18. november 2014 af Elina1500 (Slettet)

Ja nemlig :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Man skal derfor selv finde på to tal h og g, så at

        T = (1/2)·h·g = 32000 ,

for eksempel g = 640 og h = 100 .


Svar #7
19. november 2014 af Elina1500 (Slettet)

Hvad med vinkel målene?

Skriv et svar til: HJÆLP TIL ligebenet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.