Matematik
Integralregning ... Hjælp
Hvordan kan man løse denne opgave på maple ?
Help help
Svar #1
22. november 2014 af Andersen11 (Slettet)
Der er ikke noget at løse på Maple. Det er en opgave i simpel hovedregning. Man har
TABC = 0∫5 f(x) dx - 0∫5 g(x) dx = 12,5 - 7,5 = ....
Det sidste kan sikkert klares uden at skulle fyre op under Maples kedler.
Opgaven er hentet fra et eksamenssæt, fra delen uden hjælpemidler.
Svar #2
22. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)
hvad mener du men
TABC = 0∫5 f(x) dx - 0∫5 g(x) dx = 12,5 - 7,5 = ... ?? o.O
Svar #3
22. november 2014 af Andersen11 (Slettet)
Svar #4
22. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)
Nej jeg ment med den regning du har lavet TABC = 0∫5 f(x) dx - 0∫5 g(x) dx = 12,5 - 7,5 = ...
Skal man regne den ud eller skal den se sådan ud ?
Og hvordan kan det være at du minuser f(x) med g(x) og der efter skriver at det er aligemed 12,5 - 7,5 ?
Svar #5
22. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)
glem den der integrad - det forstod jeg ikke helt rigtige
men kan du måske hjælp mig med denne stedet for ?
Svar #6
22. november 2014 af SuneChr
# 5
Glem dét, der ikke forstås?
Med den indstilling, var man ikke nået ret langt ind i de mørklagte gange i matematikkens labyrint.
_________
Nyt spørgsmål → ny tråd.
Svar #7
22. november 2014 af Andersen11 (Slettet)
#5
Se den nye tråd https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1545084
Skriv et svar til: Integralregning ... Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
