Fysik

El opgaver

26. november 2014 af Phoenix4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med de her opgaver? De lægger i den vedhæftede fil.

Vedhæftet fil: Ellæreopgaver.pdf

Svar #1
26. november 2014 af Phoenix4 (Slettet)

Hej er der ikke nogen der vil hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2014 af mathon

E 1.
              a) 
                       Når kontakten ikke er sluttet er totalmodstanden 6 Ω                        
                       Når kontakten er sluttet er totalmodstanden 5 Ω

Da spændingen er konstant,
haves:
                                    R_2\cdot I_2=U=R_1\cdot I_1
hvoraf
                                     I_2=\frac{6}{5}\cdot \left (2,0\; A \right )=1,2\cdot \left (2,0\; A \right )=2,4\; A

                                     
         


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2014 af Eksperimentalfysikeren

Jeg synes, du bør komme med et bud på de tre andre spørgsmål.


Skriv et svar til: El opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.