Matematik

Skriv som Potens

03. december 2014 af perturbatrix (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Er der nogen, der ka hjælpe mig med denne opgave ?' Man skal skrive til een potens! 3^1/3*3^2/5*3^1/6 Gerne med en forklaring, tak i forvejen ;)

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. december 2014 af peter lind

Brug at ak*al*am = ak+l+m


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. december 2014 af mathon

hvoraf
                  3^{\frac{1}{3}}\cdot 3^{\frac{2}{5}}\cdot 3^{\frac{1}{6}}=3^{\frac{1}{3}+\frac{2}{5}+\frac{1}{6}}=3^{\frac{10+12+5}{30}}=3^{\frac{27}{30}}=3^{\frac{9}{10}}=3^{0,9}


Svar #3
03. december 2014 af perturbatrix (Slettet)

Nååår, så var det bare det ;) xD taaak ^^

Skriv et svar til: Skriv som Potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.