Fysik

Gasopgaver

03. december 2014 af MortenJenssen2121 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan forklar?
 


Svar #1
03. december 2014 af MortenJenssen2121 (Slettet)

Her er opgaven.

Vedhæftet fil:Gasopgaver.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

1.

Man ser direkte af reaktionsligningen, at 2 mol NaN3 danner 2 mol Na og 3 mol N2. Så svaret er 3 mol N2.

2.

Brug idealgasligningen

pV = nRT


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. december 2014 af mathon

             p=\frac{n\cdot R\cdot T}{V}=\frac{\left (3\; mol \right )\cdot \left ( 0,083145\; \frac{bar\cdot L}{mol\cdot K} \right )\cdot ((273,15+150)K)}{35\; L}


Skriv et svar til: Gasopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.