Matematik

Reducering

07. december 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Skulle bestemme værdien og reducere udtrykket. M=1 og n=2. er det regnet korrekt?

\frac{5m}{2m^2+3mn}=\frac{5*1}{2*1^2+3*1*2}=\frac{5}{10}


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2014 af ztuema (Slettet)

\frac{5*1}{(2*1^2)+(3*1*2)}

\frac{5}{8}


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.