Matematik

Hjælp haster differentialligninger

07. december 2014 af Radamel (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Funktionen y=f(x) er den løsning til differentialligningen 

dy/dx=y^2+1/x-1   ,x>1

hvis graf går gennem punktet P(2,9). 

a) Beregn f'(2) 

b) Argumentér for, at f er en voksende funktion 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2014 af peter lind

Mener du ikke y' = y2+1/(x-1) når der står at den gælder for x >1

Brug  et CAS værktøj


Skriv et svar til: Hjælp haster differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.