Tysk

Relativen Pronomener

07. december 2014 af christinajensen97 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er udmærket klar over at siden ikke er til at få rettet opgaver, men har længe kigget disse sætninger igennem omhandlende indsættelse af relative pronomener og jeg er simpelthen så meget i tvivl. Jeg har forsøgt at analyse sætningerne og indsætte efter kasus. 

Tak på forhånd, hvis du har overskud til lige at skimte dem igennem!


Svar #1
07. december 2014 af christinajensen97 (Slettet)

Vedhæftet her

Vedhæftet fil:tysk.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2014 af Tyskfødt (Slettet)

Der Junge, ____den___=akkusativ_ ich aus der Schule kenne, hat ein Skateboard.

Der Junge, ____dessen_=genitiv__ Skateboard ich ausgeliehen habe, ist saucool.

Wo wohnen die Kinder, mit ____denen__= dativ plural__ Michael immer Fußball spielt?

Resten er korrekt!


Svar #3
07. december 2014 af christinajensen97 (Slettet)

Tusind tak!!


Skriv et svar til: Relativen Pronomener

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.