Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)
SRP MATEMATIK HJÆLP!
07. december 2014 af
REissa (Slettet)
Er virkelig i nød, og har brug for hjælp! Sidder fast i en opgaveformulering og min vejleder er ikke til at få fat i! Jeg forstår simpelthen ikke følgende formulering:
Redegør for Omar Khayyams geometriske metode til løsning af 3.gradsligninger af typen x^3+pq=q og herunder hvordan parablen konstrueres med passer og lineal.
Hvordan griber jeg fat om den?? Jeg har brug for en hjælpende hånd til at starte!
Mvh Mig! :-)
Redegør for Omar Khayyams geometriske metode til løsning af 3.gradsligninger af typen x^3+pq=q og herunder hvordan parablen konstrueres med passer og lineal.
Hvordan griber jeg fat om den?? Jeg har brug for en hjælpende hånd til at starte!
Mvh Mig! :-)
Svar #1
07. december 2014 af Andersen11 (Slettet)
Du har vel noget literatur hvor du kan læse om metoden?
Svar #2
07. december 2014 af REissa (Slettet)
Ja men jeg forstår ikke: af typen x3+pq=q. Hvad forlanger han af mig her?
Skriv et svar til: SRP MATEMATIK HJÆLP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
