Matematik
Tangentligning
07. december 2014 af
sumia9 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
hej
Nogen der kan hjælpe med at løse følgende tangentligning
X=-1
f(x)= 3x^2+7x+5
Tak på forhånd
Nogen der kan hjælpe med at løse følgende tangentligning
X=-1
f(x)= 3x^2+7x+5
Tak på forhånd
Svar #1
07. december 2014 af Andersen11 (Slettet)
Beregn f(-1) og f '(-1) og indsæt i tangentligningen.
Svar #3
07. december 2014 af AhmedS (Slettet)
y0 = f(-1) = 3*(-1)^2+7*(-1)+5= 3-7+5 = 1
f'(-1) = 6*(-1)+7 = 7-6 = 1
Tangentens ligning er givet ved:
f'(x0)*(x-x0)+y0
1*(x-(-1))+1
y = x+2
Skriv et svar til: Tangentligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
