Matematik
Integralregning
07. december 2014 af
sumia9 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej, Nogen der kan hjælpe ved hjælp af integralregning at finde arealet
vi har fået afvide at grænserne er 3 og 1
f(x)=x^2+2x+4
Håber nogen kan hjælpe
Svar #1
07. december 2014 af Drunkmunky (Slettet)
Bemærk, at en stamfunktion til f(x) er F(x)=1/3x3+x2+4x+C for en konstant C.
Altså har du,
![\int_{1}^{3}x^2+2x+4\text{d}x=\left[\frac{1}{3}x^{3}+x^{2}+4x\right]_{1}^{3}=\frac{3^{3}}{3}+3^{2}+3\cdot 4-\frac{1}{3}-1-4\cdot 1=\frac{74}{3}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/X7NWLsGod6FdOz5VeHRuxw==.gif)
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
