Matematik

Moms

08. december 2014 af BrainyBrain - Niveau: C-niveau

Hej.

De fleste af jer kender sikkert til moms, så jeg ville lige høre om nogle af jer ved hvor de 0,8 kommer fra når man regner med moms?

(Lige et sidespor) --> Gælder der ikke at hvis man ønsker at fjerne momsen fra en varer skal man gange med 0,8?

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2014 af mathon

                      B_{inc}\cdot 1,25^{-1}=B_{exc}

                      B_{inc}\cdot \frac{1}{1,25}=B_{exc}

                      B_{inc}\cdot \frac{4}{5}=B_{exc}

                      B_{inc}\cdot \frac{8}{10}=B_{exc}

                      B_{inc}\cdot \frac{8}{10}=B_{exc} 

                      B_{inc}\cdot 0,80=B_{exc} 

                     

   Jo


Svar #2
08. december 2014 af BrainyBrain

Tak:)


Svar #3
08. december 2014 af BrainyBrain

..Jeg ved ik om det her er et dumt spørsmål eller ej.. Men hvad står B for?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2014 af mathon

                     B står for B(eløb)


Svar #5
08. december 2014 af BrainyBrain

Tak:)


Svar #6
08. december 2014 af BrainyBrain

lige et sidste spørgsmål.. Hvor kommer    -1    fra?:)


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. december 2014 af mathon

                      B_{exc}\cdot 1,25=B_{inc}

                       B_{exc}=\frac{B_{inc}}{1,25}=\frac{1}{1,25}\cdot B_{inc}=1,25^{-1}\cdot B_{inc}


Svar #8
08. december 2014 af BrainyBrain

Tak.. Igen:)


Skriv et svar til: Moms

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.