Matematik

x+1=0,2x+3

10. december 2014 af Harkandk (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan kan jeg komme frem til x? 

X+1=0,2x+3

er i tvivl..


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2014 af peter lind

træk 1 over på højre side

træk 0,2x over på vensre side

divider resultatet med koefficienten til x


Svar #2
10. december 2014 af Harkandk (Slettet)

Hvordan gøres det sidste så? Altså koefficienter til?
Har byttet side

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2014 af OliverGlue (Slettet)

0.8x=2\Leftrightarrow\dfrac{0.8}{0.8}x=\dfrac{2}{0.8}\Leftrightarrow x=2.5


Svar #4
10. december 2014 af Harkandk (Slettet)

Hos mig bliver den ved med at regne ud på lommeregner til 0? Lidt mærkeligt. Men tak skal i have!

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. december 2014 af larsenlottesen (Slettet)

#4

Jeg tror nærmere hovedregning er bedst, idet du lærer meget mere end blot at taste et par tal ind og lade lommeregneren regne det for dig. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. december 2014 af SuneChr

# 0
Du skal være omhyggelig med den ubekendte. Går ud fra der kun er én ubekendt, lille x.
Man skriver godt nok med stort efter punktum. Det gælder dog ikke ligninger, reduktionsstykker m.m. i matematikken.
Enig med # 5.


Skriv et svar til: x+1=0,2x+3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.