Matematik

Isoler b

11. december 2014 af simonhansen979 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa alle sammen!

Jeg kunne godt tænke mig at isolere b i følgende ligning: 8 = - 0,2 * 50 + b

Kunne dog godt bruge lidt hjælp, da jeg ikke er helt sikker på hvordan det skal gøres!

Tak på forhånd! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Læg 0,2·50 til på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2014 af Dkdrengen (Slettet)

8 = - 0,2 * 50 + b

8=-10+b
10+8=-10 +10+b
18= b


Skriv et svar til: Isoler b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.