Spansk

Oversættelse af spørgsmål i opgaveformulering

13. december 2014 af kallypsojohn (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der vil oversætte et spørgsmål fra min opgaveformulering?

A. Cuenta a un amigo español que ya pronto es Navidad y por qué estás muy contento(-a) y necesitas las vacaciones (cómo ha sido en el colegio, trabajo, etc).

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2014 af jbmm (Slettet)

Her er lidt hjælp til oversættelsen, resten af ordene kan slås op i en ordbog:

Cuenta a un amigo español que ya pronto es Navidad
cuenta = imperativ/bydemåde, du-form (positiv) af 'contar' (fortælle)
ya que = da

y por qué estás muy contento(-a) y necesitas las vacaciones (cómo ha sido en el colegio, trabajo, etc).
necesitas = du behøver, har brug for
 


Skriv et svar til: Oversættelse af spørgsmål i opgaveformulering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.