Matematik

Hjælp til løsning af opgaver

14. december 2014 af Jens6554545 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der vil hjælpe mig løsning af vedhæftede opgaver.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2014 af mathon

Sæt dig ind i forholdet for det gyldne snit.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2014 af mathon

Det gyldne snit deler et linjestykke L
i to stykker, hvor det længste er x og det korteste er L-x

                     \frac{x}{L-x}=\frac{\sqrt{5}-1}{3-\sqrt{5}}
    


Skriv et svar til: Hjælp til løsning af opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.