Matematik

omregning!!!!!!

16. december 2014 af Thinkpositive (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogen der ved hvordan man omregner 1*10-6 s-1 om til enheden dage-1 ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

        1 dag = 24·3600 s = 86400 s .


Svar #2
16. december 2014 af Thinkpositive (Slettet)

Skal jeg så gange mit tal med 86400?


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man har så

         1 s-1 = 86400 (dag)-1 .

1 Hz svarer derfor til 86400 svingninger/dag.


Svar #4
16. december 2014 af Thinkpositive (Slettet)

Tusind tak! :D


Skriv et svar til: omregning!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.