Fysik

Isolere c.

17. december 2014 af 061096 (Slettet) - Niveau: C-niveau

113*C*(31,3-100)+356*4186*(31,3-30,7) = 0 
Jeg skal isolere c.

hvem kan vise mig det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2014 af Soeffi

#0

113*C*(31,3-100)+356*4186*(31,3-30,7) = 0 
Jeg skal isolere c.

hve, kan vise mig det?

113·C·(-68,7) + 1.490.216·(0,6) = 0

-7.763,1·C + 894.129,6 = 0

C = -894.129,6/(-7.763,1) = 115,18


Skriv et svar til: Isolere c.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.