Matematik

Integral

18. december 2014 af Jegharbrugforhjælpp (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan integrerer man 1/t^2? 

Hvis Der er en som vil forklare det, frem for bare løsningen, ville jeg blive rigtig glad :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2014 af peter lind

brug at for n≠1 gælder  1/xn = x-n og den generelle regel ∫xndx = xn+1/(n+1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2014 af mathon

                           -\int \frac{-1}{t^2}dt=-\frac{1}{t}+k


Svar #3
19. december 2014 af Jegharbrugforhjælpp (Slettet)

1000 tak!


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.