Matematik

Blækregning hjææælp :)

04. januar 2015 af Melanie2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

kan ikke finde ud af 5.2 og 5.3        håber der nogle der vil hjælpe :)

Vedhæftet fil: 201411250810.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2015 af Soeffi

5,2) Vinklen i stjernens tak er en periferivinkel til den cirkel, som indeholder spidserne til de fem takker, og den er halvdelen af den cirkelbue, som den spænder over. Buen er en femtedel af 360º, og takkens vinkel er defor 360º/10 = 36º.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

5.3) Cirkelringen har en ydre radius ry = 4 cm og en indre radius ri = 4cm - 2cm . Beregn arealerne af den ydre cirkel og af den indre cirkel og bestem så cirkelringens areal som forskellen mellem disse to cirklers arealer.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juli 2015 af Soeffi

CAS konstruktion.


Skriv et svar til: Blækregning hjææælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.