Fysik

Partikelfysik

07. januar 2015 af soldier123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej venner,

Jeg har en opgave der lyder:

I partikelfysik anvendes hyppigt nogle særlige enheder, afledt af energienheden elektronvolt, som gør mange beregninger og formler enklere. Beregn værdien af følgende størrelser i SI-enheden

- Energienheden GeV

- Bevægelsesmængdeneheden GeV/c

- Masseenheden GeV/c2

- Den reducerende Plancks konstant h= h/2π

Jeg forstår desværre ikk helt spørgsmålet, håber nogen kan hjælpe :)

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2015 af LeonhardEuler

Du har for eksempel at 

h =  h / 2π = (6,62606957•10-34 J•s) /  2π = 1,054571726•10-34 J•s = 1,054571726•10-34 kg•m2•s-1


Skriv et svar til: Partikelfysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.