Matematik

nulreglen af xi anden(x-3)=0

07. januar 2015 af Monalisa1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvorndan tager man nulreglen af x2(x-3)=0 hvad giver xerne?

mvh


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2015 af LeonhardEuler

x2(x - 3) = 0              ⇔            x2 = 0   ∨    x - 3 = 0 


Svar #2
07. januar 2015 af Monalisa1 (Slettet)

hvis du sætter x til 0 bliver det vel -3 og ikke x2? eller forstår jeg det forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2015 af LeonhardEuler

Jamen, du har to ligninger, som let kan løses.

   x2 = 0      ⇔ x = 0

   x - 3 = 0   ⇔ x = 3


Skriv et svar til: nulreglen af xi anden(x-3)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.