Matematik

retvinklet trekant

08. januar 2015 af awvi (Slettet) - Niveau: C-niveau

a) bestem AC og AB

Vedhæftet fil: matematik c.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2015 af mathon

                     T=\frac{1}{2}\cdot a\cdot b

                     b=\frac{2T}{a}

                     c=\sqrt{a^2+b^2}


Svar #2
08. januar 2015 af awvi (Slettet)

b = 2 * 24 / 6 = 8

c =√ 62 + 82 = 10

er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2015 af SirLonborg (Slettet)

Det er korrekt ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Der skal dog parentes omkring de led, som kvadratroden virker over:

        c = √(62 + 82) = 10


Skriv et svar til: retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.