Erhvervscase

Beregning af MPL

09. januar 2015 af lotte14 (Slettet)

Hej er der nogle der kan hjælpe med opgave 2.1

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Mikroøkonomi_RE (3).pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2015 af CarstenMatsson (Slettet)

Du skal differentiere funktionen Q(L) med hensyn til L, og så får du MP(L). Det er marginalproduktet af arbejdskraften.

Så MP(L) = dQ/dL 

MP(K) = dQ/dK (hvis du har en funktion indeholdende både K og L.)


Svar #2
09. januar 2015 af lotte14 (Slettet)

Tak


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. januar 2015 af CarstenMatsson (Slettet)

Det var så lidt. Spørg bare igen i tråden hvis du får flere problemer.


Svar #4
09. januar 2015 af lotte14 (Slettet)

Hej igen :)

hvordan beregner jeg så 2.3? 

altså 2.1 fik jeg til MPL=1/3 - 0,81 L

2.2: 

Der differentierede jeg W=150 + 25 L

og fik at MC=25

Det skal lige siges det er første gange jeg regner sådan en opgave, så er lidt på barbund med hensyn til den slags opgaver. 


Skriv et svar til: Beregning af MPL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.