Matematik

f'(6)

11. januar 2015 af sejr10 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal bestemme f'(6), og give en fortolkning af dette tal. Hvordan er det nu man gør det?
Min regneforskrift er f(x)=4946,447*1,104739^x 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2015 af mathon

                   f(x)=y=b\cdot a^{x}

                   f{\, }'(x)=\frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=b\cdot a^{x}\cdot \ln(a)=\ln(a)\cdot \left ( b\cdot a^{x} \right )=\ln(a)\cdot y


Svar #2
11. januar 2015 af sejr10 (Slettet)

hvad mener du?


Skriv et svar til: f'(6)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.