Matematik
Hjælp til bestemmelse af areal
hej derude
jeg sidder med en opgave, hvor jeg er gået lidt i stå. jeg har beregnet a) og b), men jeg er gået i sort med c).
nogen der kan hjælpe?
opgaven er vedhæftet.
tak på forhånd,
tobias
Svar #1
12. januar 2015 af tobiasyesyes (Slettet)
Her har jeg forresten resultaterne fra de forrige punkter.
a)
lodret afstand=0,288
b)
maksimal lodret afstand=0,3849
Svar #2
12. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)
I intervallet [0;1] er f(x) ≥ g(x) , og man kan beregne arealet ved
A = 0∫1 (f(x) - g(x)) dx
Skriv et svar til: Hjælp til bestemmelse af areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
