Fysik

Differenssignal

14. januar 2015 af Searchmath (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

I en given målesituation er der både et differenssignal på 10 mV og et common
mode signal på 5 V. Differenssignalet skal forstærkes til 1 V og common mode
signalet skal dæmpes til 50 mV. Halvcelle-potentialer antages blokeret af et
højpasfilter.
Udregn den nødvendige differensforstærkning, den nødvendige common mode
dæmpning, og CMRR i både absolutte tal og i dB.

Vi har regnet differenssignalet Vd = 1v / 0.01 v = 100 og common mode signalet Vc= 5v / 0.05 v = 100

Vi skal så udregne CMRR = Vd/Vc = 1, men der er noget som ikke stemmer, ikke? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2015 af Eksperimentalfysikeren

Ja i  første brøk bruger I output/input, i anden brøk omvendt, så Vc er ikke 100, men 0,01.


Skriv et svar til: Differenssignal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.