Matematik

Logaritmer

14. januar 2015 af Sejedansk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad giver log(5)?

Find ud af det vedhjælp ag logaritme regnereglerne? 

Hvordan gør man det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Man kan udtrykke det ved hjælp af logaritmen til andre små hele tal, for eksempel

        log(5) = log(10/2) = log(10) - log(2) = 1 - log(2)

Hvis man vil have en tilnærmet talværdi, må man have fat i lommeregneren.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2015 af SuneChr

SP 1401152135.PNG

Vedhæftet fil:SP 1401152135.PNG

Skriv et svar til: Logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.