Fysik

Fysik- bølger

15. januar 2015 af Henrik12345678 (Slettet) - Niveau: C-niveau

HJÆLP! 

Vedhæftet fil: bølger.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2015 af mathon

a)
        Snorbølgens bølgelængde:
                                                               \lambda_3 =\frac{2}{3}\cdot L

b)
        Snorbølgens udbredelsesfart:
                                                                v=\lambda_3 \cdot f_3=\left (\frac{2}{3}L \right )\cdot \left ( 40\; s^{-1} \right )

c)
        Grundtonebølgelængden:
                                                               \lambda_1 =2\cdot L
d)
        Grundtonefrekvensen:
                                                               \lambda _1\cdot f_1=v=\frac{2}{3}L\cdot (40\; s^{-1})

                                                               f_1=\frac{\frac{2}{3}L\cdot \left ( 40\; s^{-1} \right )}{2L}=\frac{1}{3}\cdot \left ( 40\; s^{-1} \right )


 
     ................

       udbredelseshastigheden bestemmes
       af
                                v=\sqrt{\frac{F_{snor}}{\mu }}


Skriv et svar til: Fysik- bølger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.