Matematik

matematik A

16. januar 2015 af SabMo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude. Jeg sidder og gruble over disse to spørgsmål fra min matematik opgave. Jeg har fået løst opg a, men aner ikke hvordan jeg skal bevise konstanten c. (opgaven er vedhæftet) :)

Vedhæftet fil: mat A.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2015 af SuneChr

Om den ukendte funktion  f (x) kendes dens afledede  f '(x)
Da har man     ∫ f '(x) dx = f (x) + c        c ∈ R
b)    f (0) = 1
c)    y = f '(3)·(x - 3) + 14 


Svar #2
16. januar 2015 af SabMo (Slettet)

Tusind tak SuneChr. kan du evt forklare lidt mere om b, hvordan du fandt frem til det :) 

mvh


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

b) At løsningskurven y = f(x) går gennem punktet (x,y) = (0,1) betyder, at 1 = f(0).


Svar #4
17. januar 2015 af SabMo (Slettet)

Nååår, nu forstår jeg. Tusind tak :)

Skriv et svar til: matematik A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.