Matematik

regression

18. januar 2015 af paaske1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle, som gerne vil hjælpe mig med opgave d?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2015 af SuneChr

d)
Kaldes regressionsfunktionen
f (t) = bat
har vi, hvad modellen afviger fra det faktiske

\frac{\left | ba^{8}-110000 \right |}{110000}\cdot 100\%
Vær dog lige opmærksom på, at udbyttet, i tabellen, er i 1000 stk.


Svar #2
18. januar 2015 af paaske1 (Slettet)

Hej, i c'eren får udfra en regression får jeg følgende funktion:

f(x) = 53,59e0,1024*x
Ved 1997 (efter 8 år) er udbyttet:

f(8) = 53,59e0,1024*8 = 121,58

skal jeg gange dette med 1000?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du skal enten gange 121,58 med 1000 og så sammenligne det med 110000, eller sammenligne 121,58 med 110.


Svar #4
18. januar 2015 af paaske1 (Slettet)

så jeg skal sige:
(121,58·1000 - 110000)/110000·100?


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Det skal være  ·100% til sidst.

Ja, eller

        [(121,58 - 110)/110]·100% = ...


Skriv et svar til: regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.