Matematik

Trigonometri opgaver hjælp

22. januar 2015 af Gym120 - Niveau: 9. klasse

Nogle der kan hjælpe med disse opgaver. 

Tak på forhånd. :)


Svar #1
22. januar 2015 af Gym120

Også dem her. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2015 af mathon

Du skal kende

                        tangens og sinus til en retvinklet trekants spidse vinkel.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2015 af mathon

7:
         a:
                   \small h_{mur}=\left ( 5\; m \right )\cdot \sin(75^{\circ})=4{,}83\: \; m

         b:
                   \small h_{mur}=\left ( 5\; m \right )\cdot \sin(60^{\circ})=4{,}33\: \; m

         c:
                   \small L=\frac{4\; m}{\sin(75^{\circ})}=4{,}14\: \; m

         d:
                   \small \sin(V)=\frac{4\; m}{4{,}2\: m}
                   \small V=\sin^{-1}\left ( \frac{4}{4,2} \right )

         e:
                   \small \tan(V)=\frac{3{,}5\; m}{0{,}95\: m}\small \tan(V)=\frac{3{,}5\; m}{0{,}95\: m}
                   \small V=\tan^{-1}\left ( \frac{3{,}5}{0{,}95} \right )

         f:
                   \small \cos(V)=\frac{0{,}70\; m}{2{,}25\: m}
                   \small V=\cos^{-1}\left ( \frac{0{,}70}{2{,}25} \right )

       


Svar #4
23. januar 2015 af Gym120

Tak. :-)


Skriv et svar til: Trigonometri opgaver hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.