Matematik
Digital A niveau eksamen STX, 25 maj 2012
Hej er der evt nogen der har facit til dette eksamens sæt, vær opmærksom på det er opgave sætte hvor der er adgang til internettet http://uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/120525%201stx121%20MAT%20A%20internetadgang.pdf
Hvis ikke, er der så evt. nogen som kan hjælpe med opgave 6 og 7 i sættet?
Svar #1
27. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)
Hvor langt er du selv nået med opgaverne?
I Opg 6) skal man bestemme en stamfunktion F(x) til funktionen
f(x) = (2/x) - 4x3 , x > 0
og man skal bestemme integrationskonstanten k så at F(1) = 3 .
I Opg 7) skal man beregne
0∫2 (g(x) - f(x)) dx
hvor f(x) = 3x2 + 1 , og g(x) = 6x + 1 .
I almindelighed finder man facit ved selv at regne opgaverne.
Skriv et svar til: Digital A niveau eksamen STX, 25 maj 2012
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
