Matematik

(x+8)⋅(x+9)=

28. januar 2015 af katrine567 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvordan gør man det her har glemt det

(x+8)⋅(x+9)= 

svar hurtigst muligt


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. januar 2015 af mathon

gang hvert led i den ene parentes med hvert led i den anden parentes:

regel:
             (a+b)(c+d) = ac + ad + bc + bd


Skriv et svar til: (x+8)⋅(x+9)=

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.