Matematik

Intergralregning!

02. februar 2015 af SKOLEN124 (Slettet) - Niveau: B-niveau

OPGAVE 2048 + 2049

1: Graferne for funktionen givet ved f(x) = ex og y = 5

afgrænser sammen med y-aksen et område. Bestem arealet af dette område.

2: Grafen for funktionen givet ved f(x) = x2- 6x + 10 afgrænser sammen med linjen

y = 2 i 1. kvadrant et område, der har et areal. Bestem arealet.

Nogle der kan hjælpe forstår ikke helt opgaverne? Det er vigtigt, for det er til en fremlæggelse     

og vil helst have at de er rigtige. Prøver at lave dem, og sætte dem ind og så kan i tjekke.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

1. Løs ligningen f(x) = 5 for at finde den øvre grænse for integralet.

2 Løs ligningen f(x) = 2 for at finde den øvre grænse for arealet.


Skriv et svar til: Intergralregning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.