Matematik

Dm(f) for: f(x) = x*ln(x+2)

04. februar 2015 af Miebuus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nulpunkt for f(x) = x*ln(x+2) = (-1; 0)

Jeg kan gennem TI Nspire se, at Dm(f) = ] -2 ; uendeligt [, men jeg kan ikke finde ud af at vise det med en beregning.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2015 af peter lind

Du kan kun tage logaritmen af positive tal så x+2>0


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Den naturlige logaritmefunktion ln(x) er kun defineret for x > 0 .

Funktionen f(x) er derfor kun defineret for x+2 > 0 .


Svar #3
04. februar 2015 af Miebuus (Slettet)

Mange tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Dm(f) for: f(x) = x*ln(x+2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.